Tuesday 24 June 2014

Weekend fun



  Sambata dimineata ne-am urcat in masina si am pornit spre Hunedoara. Asta dupa ce ne-am facut bagajele pe fuga si am strans putin prin casa ca sa fie totul pregatit pentru dezordinea pe care reusim sa o facem, de obicei, la intoarcere. Cum am intrat in HD ne-am dus sa echilibram rotile si sa spalam masinuta, care nu a fost spalata de cand a intrat in posesia noastra, adica aproximativ 4-5 luni - norocul nostru ca e gri :))). Dupa, au urmat doua zile incarcate cu zambete, cafele, multa, multa mancare (toti parintii au impresia ca noi nu mancam suficient acasa, asa ca ne indoapa ?!), prieteni si povesti.



  Dupa prima masa in familie, incarcata cu o groaza de bunatati, am iesit in oras, La Crama, cu niste prieteni. Saptamana trecuta am vazut pe facebook, cred, un articol despre un parc din Hunedoara aflat in paragina, Parcul Corvin, asa ca am vrut neaparat sa il vad si eu. Nu arata chiar atat de rau ca in acel articol si, dupa parerea mea, problemele pot sa fie rezolvate chiar de locuitorii din zona. Nu e atat de greu sa strangi niste gunoaie, sa faci ceva cereri, reclamatii la primarie pentru cosuri de gunoi (lipsesc cu desavarsire) si banci. Mai greu e de rezolvat problema unei cladiri imense din mijlocul parcului. Am inteles ca a fost construita, ilegal, in ideea crearii unui complex comercial, dar proiectul a fost abandonat pe parcurs. Acum, in mijlocul parcului se afla o cladire urata, verde, plina de gunoaie, cu geamurile sparte, neintegrata in peisaj. Partea buna este ca s-au construit in parc locuri de joaca pentru copilasi si pentru ca nu era nimeni m-am distrat si eu putin. 


 Pe seara am mancat din nou (acesta e laitmotivul weekend-ului), am stat la povesti, am butonat telefoanele si mama lui Alin mi-a modificat una din rochitele ei. Nu-i asa ca e frumoasa? :) 


  Duminica dimineata nici nu  ne-am trezit bine si casa mirosea a cafea si prajitura. Au ajuns si parintii mei si a urmat "duminica in familie". Dupa micul dejun am plecat spre Gros, un sat aflat la 20 de minute de Hunedoara, unde reusesc sa ma relaxez total si sa ma bucur de natura. Si cam asa a mai trecut un weekend.



























  Am prins vreme frumoasa si am ajuns acasa duminica seara odihniti si pregatiti de o noua saptamana, de ploaia si vremea intunecata de azi, de la Sibiu. 




No comments:

Post a Comment